Liten blir stor

Clara fyller ju EPA traktor i Maj , så igår åkte vi till en annan ort några mil bort o kollade på ett objekt att ha i höst o vinter att öva med . Och tänk den var så fin att det blev affär . Kul!

(null)

(null)

(null)

Åh har fortfarande inte hittat lån båge jag verkligen vill ha o känner mig nöjd med , så här svårt har det då aldrig varit att byta glasögon , jobbigt , går kika vidare . Men på onsdag måste jag ha bestämt mig .

(null)

Några fina bilder från tidiga morgnar med dimma som dansar bjuder jag på . Ha en fin måndag .

Byta glasögon 🤓

Då var det dags att byta glasögon vare sig jag vill eller inte. Råkade ju ut för en olyckshändelse för några veckor sedan.

Skulle sätta på mig min MC hjälm o la glasögonen på sadeln som jag brukar , men tydligen ramlade dom ner utan att jag märkte det , varpå jag trampade på dem. Ena skalmen böjdes något så jag åkte raka vägen ner till Synsam . Dom satte på en ny , men kände att den blev inte riktigt som förr. Vidare på nått sätt. Hållaren som skalmen sitter fast i hade blivit skadad. Även ena glaset hade fått flera repor. Har använt dom ändå i sommar, men dom blir bara större o större. Så idag åkte jag o lånade hem lite olika bågar .

Dessa 3 är favoriterna . Dom längst ner är lika som jag har nu ,men mer rosé . Dom andra två är plastbågar i mörkare svart/bruna färger . Gillar alla tre 😱. Tänkte fråga er mina kära bloggvänner vilka ni tycker är finast på mig 🙏🏻 Nr 1 ,2 eller 3 ?

(null)

(null)


Taggar: Synsam;

Lite 🍂 nytt

Börjat kika lite på höstnyheterna på nätet. Denna kjol o tunn stickad tröja till kunde jag inte låta bli att köpa . Den beige topen hade jag sen förut .

(null)

Så fint mönster på kjolen som har fina färger på marinblå botten .

Taggar: kappahl;